Klusbedrijf · 21. april 2022
Klusjesman Nieuwegein, 20 jaar ervaring!
Als trotse inwoner van Nieuwegein is het geen straf als je om de hoek moet werken als klusjesman. NW Onderhoud heeft jaren ervaring en geniet van elke klus en eindresultaat. Zoekt u een allround klusjesman in Nieuwegein of omgeving? Kom dan in contact met Nick Waltz. Hij kan u absoluut helpen met de meest uiteenlopende klussen en projecten.
Klusbedrijf · 21. april 2022
Tegelzetter Nieuwegein, al jaren!
Als trotse inwoner van Nieuwegein is het geen straf als je om de hoek moet werken als tegelzetter. Naast tal van andere werkzaamheden staat deze hoog op de favoriete lijst. NW Onderhoud heeft hier veel ervaring mee en geniet elke keer weer van het eind resultaat. Zoekt u een tegelzetter in Nieuwegein of in de buurt. Kom dan in contact met Nick Waltz. Hij kan u absoluut helpen met het meest gangbare gevelwerk in en om uw woning.
Timmerwerk · 14. april 2022
Timmerman Nieuwegein met trots
Als trotse inwoner van Nieuwegein is het geen straf als je om de hoek moet werken als timmerman. Naast tal van andere werkzaamheden staat deze hoog op de favoriete lijst. NW Onderhoud heeft hier veel ervaring mee en geniet van de werkzaamheden. Zoekt u een timmerman in Nieuwegein of in de buurt. Kom dan in contact met Nick Waltz. Hij kan u absoluut helpen met het meest gangbare timmerwerk in en om uw woning.