· 

Klusjesman Nieuwegein, 20 jaar ervaring!

Als trotse inwoner van Nieuwegein is het geen straf als je om de hoek moet werken als klusjesman. NW Onderhoud heeft jaren ervaring en geniet van elke klus en eindresultaat. Zoekt u een allround klusjesman in Nieuwegein of omgeving? Kom dan in contact met Nick Waltz. Hij kan u absoluut helpen met de meest uiteenlopende klussen en projecten.

Werkzaamheden als schilder

NW Onderhoud verzorgt vooral onderhoud en schilderwerkzaamheden aan de buitengevel. Denk aan het behandelen en herstellen van kozijnen maar kan deze ook afschilderen. Dit geldt voor al het houtwerk om en rondom uw woning. Ook binnen kan er geschilderd worden. Denk hierbij aan deurkozijnen en muren. Niet alleen voor de particulieren markt, ook zakelijk kunt u Nick Waltz inzetten als schilder.

Werkzaamheden Loodgieter

Als echte alleskunner kan het nodige loodgieter werk niet ontbreken. Heeft u last van lekkage of hulp nodig bij het verleggen van leidingen of last van een verstopte afvoer? Vanuit NW Onderhoud zijn er meerder loodgieters werkzaam. De werkzaamheden zijn eindeloos. Zowel het grove leidingwerk als rioolwater afvoer maar ook de waterleiding naar de fontein in uw toiletruimte.

Timmerman werkzaamheden

Nick is een echte alleskunner en werkt al jaren in en rondom in de omgeving als Klusjesman en vooral in Nieuwegein. Ook voor het nodige timmerwerk is NW Onderhoud in te huren! Wanden, frame werk plaatsen tot het aftimmeren van een complete keuken. Denk ook aan het compleet afwerken van ruimtes als bijvoorbeeld een gang, hal of de zolder. Het afhangen van deuren, het plaatsen van kozijnen. Niks is te gek!

Ook als tegelzetter

Persoonlijk contact heeft Nick hoog in het vaandel en daarnaast is hij ook erg precies. Je kunt Nick inhuren als tegelzetter maar plaatst net zo goed een hele keuken of badkamer. Qua tegelwerk is niks te gek! Wat voor tegel in welke ruimte dan ook, in Nieuwegein of daarbuiten, het maakt Nick niet uit. 

 

Kortom bent u op zoek naar iemand voor uw badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer, toilet, kozijnen, dak of buitengevel? Kom in contact, wellicht kan Nick wat voor uw betekenen.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Agnes Roverts (maandag, 06 juni 2022 22:31)

  mijn wasmachine én droger aansluiten op stroom badkamer

 • #2

  Arnold Mazzavillani (donderdag, 03 november 2022 17:22)

  Het maken van een dakdoorvoer vor het afvoeren van koude lucht warmtepompboiler.

 • #3

  NW Totaalonderhoud (vrijdag, 04 november 2022 12:59)

  Beste Arnold

  Waar zou de doorvoer door heen moet een pannendak of een dak met dakleer ?
  Beiden kunnen verzorgen voor u.
  Vul het contact formulier in en we nemen contact met u
  Vriendelijke groet
  Nick Waltz