· 

Timmerman Nieuwegein met trots

Als trotse inwoner van Nieuwegein is het geen straf als je om de hoek moet werken als timmerman. Naast tal van andere werkzaamheden staat deze hoog op de favoriete lijst. NW Onderhoud heeft hier veel ervaring mee en geniet van de werkzaamheden. Zoekt u een timmerman in Nieuwegein of in de buurt. Kom dan in contact met Nick Waltz. Hij kan u absoluut helpen met het meest gangbare timmerwerk in en om uw woning.

Werkzaamheden timmerman

Wat voor werkzaamheden kunt u verwachten? Denk bijvoorbeeld aan wanden, frame werk en het aftimmeren van een keuken. NW Onderhoud maakt gebruik van het juiste materiaal en bespreekt met u het budget. Daarnaast bezit NW over de juiste gereedschappen om elke klus te klaren. Heeft u schade door lekkage of storm en moet dit hersteld worden? NW herstelt de schade alsof er niks gebeurt is of beter!

 

Nog een greep uit enkele timmerman werkzaamheden. Denk aan het plaatsen en afhangen van deuren. Het van A tot Z plaatsen van een nieuwe toilet. Het installeren van een complete keuken. Het aftimmeren van wanden op bijvoorbeeld uw zolder. Het herstellen van uw plafond maar ook schuren in muren of vloeren. En in combinatie met bijvoorbeeld loodgieter werk, wat NW ook verzorgt, kan zelfs een volledige badkamer geplaatst worden.

Meer dan een timmerman

Nick is een echte alleskunner en werkt al jaren in en rondom Nieuwegein. Persoonlijk contact heeft Nick hoog in het vaandel en daarnaast is hij ook erg precies. Je kunt Nick inhuren als timmerman maar zet net zo goed tegels in de badkamer. Voor het nodige schilderwerk is hij ook inzetbaar. Van A tot Z totaal onderhoud! 

 

Kortom bent u op zoek naar iemand voor uw badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer, toilet, kozijnen, dak of buitengevel? Kom in contact, wellicht kan Nick wat voor uw betekenen.