· 

Tegelzetter Nieuwegein, al jaren!

Als trotse inwoner van Nieuwegein is het geen straf als je om de hoek moet werken als tegelzetter. Naast tal van andere werkzaamheden staat deze hoog op de favoriete lijst. NW Onderhoud heeft hier veel ervaring mee en geniet elke keer weer van het eind resultaat. Zoekt u een tegelzetter in Nieuwegein of in de buurt. Kom dan in contact met Nick Waltz. Hij kan u absoluut helpen met het meest gangbare tegelwerk in en om uw woning.

Werkzaamheden tegelzetter

Wat voor werkzaamheden kunt u verwachten? Denk bijvoorbeeld aan een badkamervloer, badkamer muur of spatwand in de keuken. NW Onderhoud maakt gebruik van het juiste materiaal en bespreekt met u het budget. Daarnaast bezit NW over de juiste gereedschappen om deze klus te klaren. Indien gewenst kan Nick u adviseren bij de keuze van een bepaalde tegel.

 

Nog een greep uit enkele werkzaamheden. Denk aan tegelen in de badkamer. Maar ook het van A tot Z plaatsen van een nieuw toilet. Het installeren van een complete keuken. Het aftimmeren van wanden op bijvoorbeeld uw zolder. Het herstellen van uw plafond maar ook schuren in muren of vloeren. En in combinatie met bijvoorbeeld loodgieter werk, wat NW ook verzorgt, kan bijna alles gemaakt en geplaatst worden.

Meer dan alleen tegelzetter

Nick is een echte alleskunner en werkt al jaren in en rondom in de omgeving en vooral in Nieuwegein. Persoonlijk contact heeft Nick hoog in het vaandel en daarnaast is hij ook erg precies. Je kunt Nick inhuren als tegelzetter maar plaatst net zo goed een hele keuken. Voor het nodige schilderwerk is hij ook inzetbaar. Van A tot Z totaal onderhoud! 

 

Kortom bent u op zoek naar iemand voor uw badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer, toilet, kozijnen, dak of buitengevel? Kom in contact, wellicht kan Nick wat voor uw betekenen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0